VÄRLDSKÄNDIS i Jönköping – visar upp sig GRATIS!

Under måndagen kommer Gabe Klein till kongressen Professionell Idrott i Jönköping för att prata om utmaningen som både stora och små städer står inför.

Det handlar om frågan om hur vi ska få samhället att sträva efter att vara en hållbar plats för både människor och företag? Han kommer även ha en öppen föreläsning på högskolan i Jönköping där han kommer att tala om framtidens smarta lösningar för ett hållbart samhälle.

Gabe Klein är en erfaren talare kring stadsutveckling och är engagerad i samhällsfrågor inom den digitala eran. Han har föreläst på Tedtalks om hur samhällen kan förändras till miljövänliga och hållbara platser. Tidigare har han arbetat som stadsplanerare i Chicago och Washington.

Gabe Klein har tagit fram två av de första och största cykeluthyrningssystemen i USA och har framställt skyddade cykelbanor och förbättrade gångvägar. Idag har han en rådgivande funktion inom stads- och transportutveckling i bland annat Los Angeles, Kansas City och Denver.

Gabe Klein kommer både under Professionell Idrott på Elmia och på föreläsningen på högskolan berätta om miljövänliga strategier som gynnar företag, människor och jorden.
Föreläsningen under förmiddagen strax innan lunch är kostnadsfri och öppen för allmänheten.

Av: Redaktionen, redaktionen@hoglandsnytt.se Gilla oss på Facebook